Dit jaar organiseert SportSupport ( https://sportsupport.nl/ ) voor het 20e jaar het RSM Loopcircuit, powered by Run2Day Haarlem. Voor het vierde achtereenvolgende jaar is de Sport- en Beweegkliniek sponsor van dit prachtige evenement.
Het loopcircuit kent dit jaar zes hardloopevenementen die in de regio Kennemerland worden georganiseerd. Elk evenement is uniek en laat je de mooie plekjes van Haarlem en omgeving zien; lopen langs de Haarlemse grachten, de Grote Markt als basis van het grootste eendaagse sportevenement van Haarlem, het bekende Kopje van Bloemendaal veroveren en parcoursen door prachtige bossen en duinen. Deze locaties en hun omgeving dagen je uit om het beste uit jezelf te halen, maar zeker ook om volop te genieten van al het moois dat Kennemerland te bieden heeft.

Om goed voorbereid aan de start te verschijnen en optimaal van dit evenement te kunnen genieten, is het verstandig een sportmedisch onderzoek te doen.

De Sport- en Beweegkliniek geeft de eerste 5 deelnemers die een sportmedisch onderzoek laten doen een gratis startbewijs voor de ZorgSpecialist grachtenloop die plaatsvindt op 5 juli. https://grachtenloop.nl/ Ook voor de Teva Halve van Haarlem https://halvevanhaarlem.nl/ ontvangen 5 deelnemers een gratis startbewijs na een sportmedisch onderzoek.
Dus… wil je meedoen aan een evenement van het RSM  loopcircuit en wil je weten of je lichaam goed belastbaar is en/of wil je controle houden op je prestaties, maak dan een afspraak voor een sportmedisch onderzoek met inspanningstest.