Regelmatig vragen wij bezoekers van het centrum een clienttevredenheidsenquete in te vullen.
Jaarlijks wordt een cliënttevredenheid rapport gemaakt.

Bekijk onze score op zorgkaart Nederland

Alle persoonlijke feedback van onze cliënten in 2023, leest u hier.

Aan de verbeterpunten wordt gewerkt.
Graag horen wij ook van u of u tevreden bent, dan wel punten ter verbetering heeft.

Wat zeggen onze clïenten:

“Zeer goede ervaring met de sport- en beweegkliniek (Dr. Dijkstra)”

Hebben zeer grondig onderzoek gedaan naar mijn klachten. Dankzij deze kliniek, die niet klakkeloos de conclusie van het ziekenhuis (dat er niets aan de hand was) hebben overgenomen, ben ik toch bij de juiste specialist terecht gekomen. Een operatie bleek noodzakelijk en mijn klachten, die wel degelijk een oorzaak hadden, zijn verholpen. Niet alleen kan ik mijn dagelijkse bezigheden weer uitvoeren, de kans dat ik mijn sport weer kan oppakken is ineens weer een optie.

(Vrouw, 39 jaar)

“pijnklachten helemaal verdwenen, zeer tevreden over de behandeling”

Na een operatie kreeg ik weer last van mijn heup plus pijnklachten.
Er zat een kalkspatje wat is verwijderd bij de Sport- en Beweegkliniek. Pijnklachten zijn helemaal verdwenen en ik ben zeer tevreden over de behandeling (nb. was barbotage behandeling)

(man H.P, 76 jaar)

“Ik weeg bijna de helft van wat ik woog, maar ik voel mij 2x zoveel waard.”

Op aanraden van mijn diëtiste kwam ik bij de sport- en beweegkliniek Haarlem terecht voor een persoonlijk sport- en beweegadvies. Dat bleek voor mij de gouden tip. Ik had extreem overgewicht en problemen met enkele gewrichten. Het was dus niet eenvoudig, laat staan verstandig, om na 30 jaar niets doen ineens weer te beginnen met sporten. En al helemaal niet zonder begeleiding, terwijl sporten belangrijk is bij het afvallen.
Ik was ook bang om te gaan sporten. Ik heb één hart, maar had het gewicht van twee vrouwen. Zouden mijn lichaam, gewrichten en hart het wel aankunnen? Na een uitgebreide controle en inspanningstest kreeg ik een op maat gemaakt sportprogramma waarmee ik naar een fysiotherapeut ging. Natuurlijk was het best eng en moeilijk om weer te gaan sporten, maar de sportarts gaf mij het vertrouwen dat mijn lichaam het aankon. Met relatief weinig middelen is er veel bereikt. De sportarts heeft daar een essentiële rol in gespeeld. Na twee maanden ging mijn conditie al van zwak naar zeer goed en na acht maanden was ik 50 kilo afgevallen. Een gezond gewicht is inmiddels binnen handbereik! Zonder de hulp van de diëtiste en haar advies om mij te laten begeleiden door een sportarts, had ik dat niet kunnen bereiken. Ik weeg bijna de helft van wat ik woog, maar ik voel mij twee keer zoveel waard! Een sportarts is er dus niet alleen voor (top)sporters, maar kan voor iedereen van grote betekenis zijn. De hulp van een sportarts raad ik daarom van harte aan.

(Vrouw, 50 jaar) *

“Ik raad een ieder aan; laat je gezondheid een keer controleren dan krijg je ook een advies wat goed voor je is”

Mijn naam is Jan Eichhorn 81 jaar. Ik kom al van mijn zeventiende jaar bij de Sport en beweegkliniek, vroeger was dat S.M.A. Ik heb in die lange tijd veel sporten beoefend; zwemmen, schaatsen, hardlopen, fietsen en de hele triathlon. Ik was een trainingsbeest en wilde altijd het uiterste er uit halen. Ik kwam eens per jaar soms om de twee jaar bij de kliniek om mijn gezondheid te laten controleren en de inspanningstest te doen. In 2016 kwam ik bij de inspanningstest in het grijze vlak terecht en werd naar een cardioloog gestuurd. Daar kwam uit dat ik wat kalk op de aortaklep had wat een kleine lekkage gaf. Ik kreeg dus te weinig zuurstof in mijn bloed. Vandaar de achteruitgang van mijn vermogen. Het advies dat ik kreeg niet zo fanatiek meer sporten. Ik heb het advies opgevolgd en de trainingen aan gepast. Ik ben in 2018 weer voor controle geweest. De sportarts was dik tevreden omdat er geen verdere achteruitgang was geconstateerd. Mede door het opgevolgde advies kan ik nog steeds sporten want daar ben ik ook heel blij mee. Mijn hele leven heb ik gesport want een dag niet gesport is een dag niet geleefd. Ik raad dan ook een ieder aan laat je gezondheid een keer controleren dan krijg je ook een advies wat goed voor je is. En als je ouder word blijf bewegen en dan met regelmaat. Allemaal veel succes.

(man, 81 jaar)

“Er wordt in oplossingen gedacht, rekeninghoudend met topsportbeoefening”

Al meer dan tien jaar kom ik voor mijn sportmedische onderzoeken naar de sport- en beweegkliniek: altijd vlotte diagnostiek en een helder advies. Ik ben ook met verschillende blessures geholpen door dokter Dijkstra. Het is fijn dat hij in zijn oplossingen rekening houdt met mijn trainingen en wedstrijden. Zo snel mogelijk weer gezond, en zo snel mogelijk weer terug op het ijs.

(vrouw, topsporter, 23 jaar)

“3  jaar na de behandeling nog steeds klachtenvrij”

In augustus 2018 heb ik een PRP -injectie in mijn rechterknie gekregen, toegediend door dokter Dijkstra. Ik had toen zoveel pijn in mijn knie, dat ik op het punt stond om te stoppen met sporten. Nu is het 3 jaar geleden, dat ik de injectie kreeg. Het lijkt me voor u zinvol om zo af en toe een terugkoppeling te krijgen over het resultaat van de behandelingen.

Ik deel u daarom met genoegen mede, dat ik tot nu toe geen enkele last meer heb gehad van mijn knie. Ik ben nog steeds 3x per week aan het sporten met badminton(2x) en volleybal (1x). Het sporten is en blijft een waardevol onderdeel van mijn leven. Ik ben daar erg blij mee en dank u opnieuw hartelijk.

(R.O. man, 75 jaar)