• Vanaf 2023 geen eigen bijdrages meer voor door ons geleverde medisch specialistische beweegzorg/ sportgeneeskunde. (Dit geldt voor de DBC trajecten die vanaf  januari 2023 starten)
  • De sport- en beweegkliniek zal bij cliënten die verzekerd zijn bij een niet-gecontracteerde zorgverzekeraar, geen eigen bijdrage meer in rekening brengen.
  • Buiten het eigen risico om, vanaf 2023 voor niemand extra kosten!!

Met dank aan Zilveren Kruis, CZ, Coöperatie VGZ (details te gaan), DSW Zorgverzekeraar, Zorg en Zekerheid en ONVZ hebben wij voor meer dan 85% van onze patiënten Patiëntenfederatie Nederland voor de komende jaren verzekerde zorg ingekocht.

Voor zover ons bekend zijn wij het eerste ZBC Sportgeneeskunde dat de bijna 100% contractering behaald heeft.

Dit betekent dat wij alle patiënten van resterende zorgverzekeraars zoals bijvoorbeeld Menzis (geen contract mee) “eigen bijdrage vrij” stellen voor de trajecten die vanaf 1 januari 2023 starten . Het jaarlijkse eigen risico blijft natuurlijk wel voor iedere Nederlander gelden.

Zo zorgen wij dat met deze mijlpaal medischspecialistische beweegzorg in crisis tijden betaalbaar en benaderbaar blijft voor u in 2023, 2024 en daarna.

Neem een kijkje op deze website, zodat u kennis kunt nemen van alle door ons aangeboden mogelijkheden. Naar onze bescheiden mening een mooi voorbeeld van Netwerkzorg door onze medisch specialisten in beweegzorg!