Yvonne van der Pol en Roos Bootsman van Sport en Voeding Adviesbureau zijn per juli 2013 gevestigd bij de Sport- en Beweegkliniek. Voeding is een belangrijke en soms een bepalende factor als het gaat om sportprestaties, onafhankelijk van welk niveau. Een sportdiëtist {{zoekwoord_tag}}is een onafhankelijke deskundige op het gebied van voeding en sport én onmisbaar als het gaat om het behalen van een optimale sportprestatie.

Het voedingsplan/advies is afgestemd op o.a. de individuele situatie van de sporter (zowel de recreatieve sporter als topsporter), soort en intensiteit van de sport, periode in het seizoen, eventuele blessures, et cetera. In bepaalde gevallen komt u voor dit voedingsadvies in aanmerking voor vergoeding via de zorgverzekeraar. De diëtist zal dit samen met u bekijken.

Yvonne en Roos bieden de helpende hand omdat met de juiste begeleiding winst te behalen valt! De sportdiëtisten van S&VA staan ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici, lid van de Nederlandse vereniging Sportdiëtiek en Nederlandse vereniging voor diëtisten en ze zijn SCAS-gecertificeerd.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.sportvoedingsadviesbureau.nl. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 06-23948719.