Grip Psychologenpraktijk

Met ingang van januari 2013 is er een samenwerking met de  Grip psychologen praktijk te Amsterdam.

Psychologie

Bijna iedereen heeft weleens een periode dat het wat minder gaat. U voelt zich bijvoorbeeld al langere tijd somber, er zijn problemen op het werk, u voelt zich angstig, onzeker of er zijn problemen in het contact met andere mensen. Vaak lukt het om zelf deze problemen op te lossen. Wanneer dit echter langer duurt en niet zo makkelijk gaat, kunnen de psychologen van Grip Psychologenpraktijk u daarbij helpen. Hiermee voorkomt u dat de klachten verergeren. Hoe eerder u erbij bent, hoe sneller u weer op eigen kracht verder kunt.

De psychologen van Grip bieden zowel eerstelijns psychologische zorg voor enkelvoudige psychische problemen als mede tweedelijns psychologische zorg voor het behandelen van meervoudige psychische problematiek. Wij hanteren geen wachtlijst.

Met welke klachten kunt u bij ons terecht? Grip biedt zowel eerste-als tweedelijns psychologische zorg {{zoekwoord_tag}}op het gebied van:

  • Angst en paniek
  • Somberheid en depressie
  • Agressie en woede
  • Psychosomatische klachten
  • Overspannenheid en burn-out
  • Negatief zelfbeeld, lage zelfwaardering en subassertiviteit
  • Dwangmatighandelen of denken
  • Verwerking van trauma, verlies, rouw
  • Lichte problemen met alcohol of drugs

Sportspychologie

Iedere sporter weet dat een basisvoorwaarde om topprestaties te kunnen leveren is dat je jezelf goed weet te concentreren, je het juiste spanningsniveau hebt, zelfvertrouwen hebt en gemotiveerd bent. Maar dat wil nog niet zeggen dat dit ook altijdl ukt op de belangrijke momenten!

Schieten er allerlei onrustige gedachten door je hoofd tijdens de wedstrijd. Laat je jezelf overrompelen door de tegenstander. Verlies je de spirit bij eenv erkeerde beslissing van de scheidsrechter. Kom je niet over je teleurstelling heen als je een fout maakt. Zakt je zelfvertrouwen soms tot onder het vriespunt, voel je onmacht of ben je bang om fouten te maken? Dan kun je zeggen dat je niet in de optimale toestand bent om jouw topprestatie te leveren!

Je bent niet de enige. Uitgesprekken met sporters blijkt dat het overgrote deel regelmatig last heeft van concentratieverlies, zenuwen, weinig zelfvertrouwen of motivatieverlies. Wanneer hier sprake van is kunnen de psychologen van Grip Psychologenpraktijk je daarbij helpen. De behandeling is kortdurend, meestal niet vaker dan 5 tot 12 gesprekken. Wij hanteren geen wachtlijst.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons.